Bannering Online Media

Home > Services > Content Marketing > Bannering Online Media

Aangezien WAW³ samenwerkt met Mediahuis, kunt u tegen gunstige tarieven digitaal adverteren met banners op de websites van Gazet van Antwerpen, Vief.be en She.be. Die online bannering campagnes kunnen we u in zeer voordelige pakketten aanbieden.

  • Adverteer digitaal tegen betaalbare prijzen
  • Bereik een heel uitgebreide doelgroep
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Optimale planning

Wilt u graag online (regionaal) adverteren tegen betaalbare prijzen? Dan bent u bij WAW³ aan het goede adres. Wij bieden u namelijk interessante advertentiepakketten aan waarmee u kunt adverteren op de websites van Gazet van Antwerpen, Vief.be en She.be. Dankzij dat totaalpakket kunt u een heel uitgebreide doelgroep bereiken.

Keuzes

Aangezien elke onderneming anders is, bieden we u graag heel veel vrijheid in uw online advertentiecampagnes. Zo kunt u vier verschillende keuzes maken voor een optimale online marketingstrategie:

  1. Actieperiodes: Sommige ondernemingen organiseren meer acties en/of promoties dan andere. Daarom kunt u kiezen of u uw campagnes over het hele jaar wilt spreiden of heel intensief gedurende een enkele periode. Zo optimaliseert u uw budget en verkrijgt u een hoger rendement. Daarnaast wisselen ook de piekmomenten online. De websites van Gazet van Antwerpen, Vief en She zijn het drukst bezocht op maandag, dinsdag en woensdag en hebben hun dal in het weekend, terwijl het piekmoment voor meubelwinkels op zondag is. Het is dus van belang om de data voor de banners optimaal af te stemmen op uw onderneming.
  2. Doel: WAW³ biedt u via Mediahuis vijf verschillende vormen van adverteren. Zo kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden: meer weergaves of meer clicks, beide, uw advertentie op de achtergrond van een website, mailings of wedstrijden.
  3. Opmaak: U bent vrij om uw banners zelf te maken, maar ook wij en/of Mediahuis staan zeker voor u klaar om dat klusje voor u op te knappen.
  4. Doelgroep: U kunt zelf kiezen welke periode u een bepaalde doelgroep wilt bereiken. She.be is de populairste vrouwensite voor vrouwen tussen de 18 en 45 jaar. Vief.be richt zich dan weer voornamelijk op medioren en de online nieuwssite van Gazet van Antwerpen heeft een breder publiek. Bovendien kunt u zelfs specifiek regionaal adverteren. Ook adverteren via mobiel en tablet is bij ons perfect mogelijk.

Werkwijze

Nadat we alle afspraken vastgelegd hebben, sturen we u een leesbare en geoptimaliseerde planning door, waarin de data, de betekenis van het pakket, de impressies en het aantal geschatte clicks staat. Daarnaast sturen we u ter controle en ter goedkeuring ook screenshots van de geplande campagne door.

Sinds 31 maart 2014 is ook online adverteren op HLN online REGIONAAL bij ons mogelijk.

Er is momenteel geen inhoud met deze term geclassificeerd.