E-mailmarketing

Home > Services > Content Marketing > E-mailmarketing

Hebt u trouwe klanten en houdt u ze graag op de hoogte? Of wenst u uw klantenbestand uit te breiden? Daarvoor kan e-mailmarketing heel handig zijn. Het is helemaal niet duur, wij denken voor u de beste strategie uit en indien nodig, sturen we die bij. Tot slot is uw inbreng heel belangrijk voor ons.

  • Houd uw (toekomstige) klanten op de hoogte van campagnes en promoties
  • Snelle en doeltreffende manier van online marketing
  • Goedkope tarieven, hoge respons
  • Evaluatierapporten

Wilt u graag uw (toekomstige) klanten op de hoogte houden van uw laatste campagnes en promoties? Wij willen u daar gerust een handje mee helpen. Een heel snelle en doeltreffende manier van online marketing om met uw klanten in contact te blijven, is e-mailmarketing. E-mailmarketing is een heel actuele en interactieve manier om met uw klanten te communiceren. Zo kunt u hen oproepen om tot actie over te gaan of kunt u hen lokken met aantrekkelijke beloningen die u in uw mailing belooft.

Voordelige strategie

Een groot voordeel van e-mailmarketing is dat het helemaal niet duur hoeft te zijn. Zo verkrijgt u namelijk een zeer hoge respons in vergelijking met de kostprijs. Daarnaast denken we voor u na over een zeer effectieve communicatiestrategie. We gaan dus niet zomaar mailings in het wilde weg versturen, maar denken grondig na over de timing en de boodschap van uw mailing en hoe we die aantrekkelijk en to-the-point kunnen verpakken.

Goede opvolging

Daarnaast analyseren we ook de impact van uw mailings. Onze consultants kunnen zeer gedetailleerde resultaten bekijken en uw mailings bijsturen waar nodig. Zo kunnen we uw mailings ook aanpassen aan uw doelpubliek of passen we segmentering toe.

Werkwijze

Natuurlijk zijn ook de vorm en inhoud van uw mailing van belang. Onze webdesigners en copywriters creëren in constant overleg de perfecte mailing voor u, waarbij vorm en inhoud helemaal op elkaar zijn afgestemd. En natuurlijk hebt u ook uw zegje in dat proces. Om een doeltreffende e-mailing te sturen, is het belangrijk dat we samen de volgende stappen doorlopen:

  1. Eerst leggen we in overleg met u enkele afspraken vast, zoals de doelgroep en de huur van databases van de e-mailadressen. Daarnaast bepaalt u welke content in de mail moet verschijnen.
  2. Onze copywriters stellen een tekst op met de nodige trefwoorden en sturen die ter goedkeuring naar u door.
  3. Na die goedkeuring gaan onze webdesigners ermee aan de slag om uw e-mailing grafisch aantrekkelijk te maken. Wanneer dat klaar is, sturen ze hun ontwerp ter goedkeuring naar u door.
  4. Na die goedkeuring verzenden onze webdesigners een testmail naar u of onze collega’s, om te checken of alle links werken.
  5. Als alles in orde is, verzenden we uw e-mailing naar uw klanten.
  6. Na een week ontvangt u een evaluatierapport van de mailing. Na een week is de impact ervan namelijk uitgewerkt. Aan de hand van dat rapport kunnen we samen eventueel overleggen hoe we de volgende e-mailing nog beter kunnen maken.

Hoewel onze werkwijze uit veel stappen bestaat, hoeft u niet voor een traag proces te vrezen. Een e-mailing kan nog vertrekken op dezelfde dag dat we uw opdracht krijgen.

Er is momenteel geen inhoud met deze term geclassificeerd.