SMS-campagnes

Home > Services > Content Marketing > SMS-campagnes

Maak reclame op een originele manier en verstuur eens een sms’je naar al uw klanten. Wij bieden u met onze sms-campagnes een zeer goedkope dienst aan en garanderen u een hoge ROI.

  • Origineel en goedkoop
  • Hoge ROI
  • Uitgebreide database
  • Promoot acties, solden, wedstrijden...

Heeft u een grote database waarin u veel gegevens van uw klanten en relaties verzamelt, maar weet u niet altijd goed wat u ermee moet aanvangen? Gebruik dan eens hun gsm-nummers en verras uw klanten met een sms’je.

Hoge opbrengsten

Houd uw klanten eens op de hoogte van uw laatste acties en promoties, wedstrijden, solden, seminaries, opendeurdagen, enzovoort, via een sms. Deze vorm van marketing is origineel en zeer goedkoop. Zo kunt u voor een beperkt budget ontzettend veel klanten bereiken. Al hebt u daarvoor wel uw eigen database nodig.

Verstuur met mate

Natuurlijk raden we u aan om niet te overdrijven met sms-berichten. Niemand komt graag als een stalker over, en u wilt uw klanten niet wegjagen. Daarom is het beter om maximaal twee keer per jaar een sms te verzenden. Zo houdt u uw klanten tevreden en blijven ze verrast over uw onverwachte berichtjes.