Copywriting

Home > Services > Content Strategie > Copywriting

Om klanten te lokken, moet u overtuigend zijn. En overtuigen doet u met woorden. Daarom wordt content marketing steeds belangrijker. WAW³ wilt u daar zeker bij helpen. Zo onderzoeken we voor u de meest gebruikte zoektermen en luisteren we naar uw verhaal, dat we vervolgens in aantrekkelijke teksten gieten.

  • Verleid uw lezers met aantrekkelijke en bondige teksten
  • Post regelmatig nieuwe content
  • Kies veelgebruikte zoektermen
  • Word een autoriteit in uw vakgebied door een eigen blog

Natuurlijk wilt u een mooie website, maar het liefst wilt u dat die site bezoekers lokt en dat u meer verkoopt. Dat lokken doen we onder meer met content marketing en SEO copywriting. Door aantrekkelijke en bondige teksten met de juiste keywords komt u al een heel eind verder.

Nieuwe en originele content

Met leuke en krachtige teksten kunnen we heel wat bezoekers naar uw site lokken, zeker als er veelgebruikte zoektermen in staan die de vindbaarheid van uw site doen stijgen (SEO optimalisatie). Maar om als eerste gevonden te worden en bovenaan de zoekresultaten van Google te kunnen staan, is het ook belangrijk dat er regelmatig nieuwe en originele content online verschijnt.

Blogs kunnen daarbij een zeer nuttig hulpmiddel zijn: u lokt (toekomstige) klanten, u doet ze terugkeren, u treedt ermee in dialoog en u wordt binnen de kortste keren een autoriteit binnen uw vakgebied. Bovendien zijn blogs vrij eenvoudig om te onderhouden en zijn ze relatief goedkoop.

Continu proces

SEO is een constant veranderend proces. Daarom stellen we een kalender voor één jaar op, waarin we inplannen wanneer we nieuwe content plaatsen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een rubriek ‘Tip van de week/maand’ maken, of ‘Product in de kijker’. Daarbij kijken we ook steeds naar de meest gebruikte keywords. Ook voor extra advies staan we u altijd graag bij.