SEO optimalisatie

Home > Services > Content Strategie > SEO optimalisatie

Wanneer we een website bouwen, richten we onze volle aandacht op de SEO (= Search Engine Optimization) ervan. Daarvoor doen we als online bureau onderzoek naar de meest gebruikte keywords, verhogen we de SEO op een technische manier en maken we gebruik van sociale media.

  • Word als eerste gevonden
  • Uitgebreid onderzoek met onder meer Google AdWords
  • Keywords en SEO-vriendelijk webdesign
  • Sociale media om uw hogere positie in de zoekresultaten te boosten

Het is zover: u hebt een compleet beeld van hoe uw website eruit moet zien en welke teksten erop moeten verschijnen. Dat is al heel mooi, maar uiteraard moet uw site ook op de PageRanks van Google hoog kunnen scoren. Dat gebeurt dankzij het optimaliseren van uw SEO, een van onze speerpunten van onze werkwijze.

Het belang van trefwoorden

Een groot deel van de tijd besteden we aan de content van uw site. Welke trefwoorden zijn voor uw site het meest van toepassing en worden het vaakst door de zoekmachines gejaagd? Daar doen we eerst uitgebreid onderzoek naar (met Google AdWords). Nadien gieten we die trefwoorden mee in vlot leesbare teksten en voegen we heel wat relevante content toe dankzij SEO copywriting.

SEO = technisch

Maar of uw SEO daarmee alleen volstaat? Nee hoor. Achter de schermen gebeuren er ook nog heel wat technische processen die de vindbaarheid van uw website verhogen. Met dat soort magie houden onze webdesigners zich bezig. Zij verzorgen onder meer de nodige links van uw pagina’s, de correcte domeinnamen, handige meta tags en alt tags, unieke paginatitels en handige site maps. Allemaal uiteraard voorzien met de juiste keywords.

Sociale media

Een laatste element is het gebruik van de sociale media, iets wat tegenwoordig onlosmakelijk verbonden is met een website. Wij onderhouden met plezier voor u een unieke Facebookpagina die toffe likes kan ontlokken of zetten voor u een heus YouTube-kanaal op poten, waarop u uw promofilmpjes kunt plaatsen. En bovendien: zo’n totaalpakket waarin uw site, uw pagina en/of kanaal allemaal onderling verbonden zijn, levert – u raadt het al – een hogere plaats bij Google op.