Digitale Strategie

Home > Services > Digitale Strategie

Elke website begint bij het uitdenken van de marketingstrategie en de informatiearchitectuur. In die stap bedenken we hoe uw bedrijf met uw website kan opvallen tussen al de rest, hoe u de juiste klanten kunt lokken en hoe u ze kunt aansporen tot actie.

  • Strategieën op maat
  • Bepaal de juiste doelgroep
  • Verhoog het succes van uw product
  • SEO, copywriting, ...

Last van tegenvallende bezoekcijfers of hebt u gewoon zin om uw website nog eens een volledige opknapbeurt te geven? Wat u ook wenst, voor elk probleem zoeken we de ideale oplossing. En samen met u houden we de belangrijkste doelstellingen voor ogen

De juiste content

Uiteraard wilt u zich ook op de juiste doelgroep richten. Daarom besteden we ook voldoende tijd aan de content strategie. Welke boodschap moet uw doelgroep onthouden? Hoe moet de inhoud verpakt worden? In welke vorm verkopen we de content (blogs, e-mails, online banners…)?

Informatiearchitectuur

Daarnaast moet uw online verhaal natuurlijk ook een gestructureerd geheel vormen. Informatiearchitectuur is daarbij een essentiële fase in het proces. In die fase, die gelijkloopt met de content strategie, verzamelen we alle inhoud en denken we een structuur uit. Die structuur wordt dan de fundering waarop uw gloednieuwe website zal rusten.

Veel ervaring in online marketing, dat biedt WAW³ u. En dat merkt u ook in onze digitale strategie.