Webdesign

Home > Services > Webdesign

Of bezoekers nu surfen op hun smartphone of via pc, dankzij onze mobiele Drupal-websites ziet uw bedrijf en product er altijd en overal fantastisch uit.

  • Nieuwe website maken of restylen
  • Beheer zelf uw website met Drupal CMS
  • Perfecte weergave op elk scherm
  • Gratis opleiding ter plaatse

Bij WAW³ maken we graag gebruik van het zeer handige beheersysteem Drupal. Dankzij dat systeem kunnen we voor uw zeer gebruiksvriendelijke websites creëren die u nadien ook zelf kunt beheren. Daarnaast maken we uw website ook compatibel voor uw smartphone en tablet (responsive websites), een eigenschap die tegenwoordig onmisbaar is geworden.

Evenwicht tekst en beeld

Maar omdat het oog ook wat wil, schenken we bij WAW³ heel veel aandacht aan de look van uw website. Niet alleen moet uw website hoog scoren in de rankings van Google, als uw bezoeker geen mooie website ontdekt, zal hij snel weer weg zijn. Daarom maken we niet alleen een gebruiksvriendelijke website, maar steken we het geheel altijd in een visueel aantrekkelijk jasje. Allerlei zaken die een succesvolle webmarketing ten goede komen.

Gelukkig hebben we webdesigners in huis die weten hoe je knappe websites maakt met een zeer mooie lay-out en aanlokkelijke foto’s. Ze verzorgen het perfecte evenwicht tussen tekst en beeld, zodat het nooit te zwaar wordt voor uw bezoeker.