Drupal CMS

Home > Services > Webdesign > Drupal CMS

Wanneer we voor u een website bouwen, wilt u die natuurlijk ook zelf kunnen beheren. Daarom maken we gebruik van het enorm gebruiksvriendelijke systeem Drupal. Met dat systeem kunt u zelf nieuwe foto’s en informatie toevoegen, verouderde beelden en berichten vervangen en toffe teksten toevoegen waarin de vereiste keywords staan.

  • Beheer zelf uw website
  • Gebruiksvriendelijke Drupal CMS
  • Onafhankelijkheid van uw webdesigner
  • Heldere codering, modulair, talloze lay-outmogelijkheden...

CMS

Eindelijk, u hebt een eigen website die helemaal volgens uw wensen gemaakt is. U kunt niet wachten om aan de slag te gaan, maar waar te beginnen? WAW³ vermijdt dat probleem, omdat we een beroep doen op het zeer gebruiksvriendelijke CMS-systeem Drupal. Spreken we nu Chinees? CMS, ofwel Content Management System, is een systeem waarin u al uw pagina’s van uw website kunt beheren, zonder dat u daarvoor informatica moet gaan studeren. Bovendien is dit systeem zo veilig dat u als klant niet meteen te erge fouten in uw website kunt veroorzaken. En als u toch nog vragen hebt, verlenen we u graag bijkomend advies.

5 redenen waarom u Drupal goed zult vinden

De consultants van WAW³ werken al een hele tijd met Drupal en zijn heel vertrouwd met het praktische systeem. We zetten hier voor u kort op een rijtje waarom met Drupal werken ook voor u geen problemen zal geven:

  1. Flexibiliteit: Met Drupal hebt u talloze mogelijkheden om uw lay-out te verzorgen. Of u nu graag een strakke website maakt in zwart-wit, of een knalroze met schattige poesjes om uw dochtertje een plezier te doen, alles is mogelijk. Onze consultants bespreken met u al uw wensen, en stellen op basis daarvan een ontwerp voor.
  2. Onafhankelijkheid: Hebt u bindingsangst en bent u bang dat u heel uw leven met ons zult moeten samenwerken? Allereerst: we zijn de kwaadsten niet. Maar mocht het jammer genoeg toch fout lopen tijdens onze samenwerking, hoeft u niet meteen uw website op te geven. Met Drupal bent u namelijk niet gebonden aan één websitebouwer of webdesigner. Overal ter wereld, dus ook in Vlaanderen, zijn duizenden webontwikkelaars vertrouwd met Drupal. U kunt uw website dus met een gerust hart aan een andere webdesigner toevertrouwen.
  3. Baas over uw website: Bekijk uw website gerust als het verlengde van uw bedrijf. Daarom zal die ook het beste renderen als u die zelf in handen hebt. Onze webdesigners maken u graag wegwijs op uw website, zodat u uw website zorgeloos zelf kunt onderhouden. Als u bijvoorbeeld dringend een nieuwe promotie online wilt zetten, kunt u dat zelf op een snelle en efficiënte manier doen. Ziet u dat echter niet zitten, vinden we het zeker geen enkel probleem om dat voor u te doen.
  4. Zoekmachinevriendelijk: Aangezien Drupal de meest heldere codering gebruikt die er is, hebben zoekmachines zoals Google wel een voorkeur voor dat systeem gekregen. Daar komt ook nog bij dat onze webdesigners functies programmeren die de zoekmachinevriendelijkheid nog verhogen: automatische url-rewrite, waardoor uw zoektermen ook meteen in de url van uw pagina’s staan (= een enorm voordeel), een xml-gebaseerde sitemap, automatische paginatitels ...
  5. Modulariteit: Ziet u vandaag nog geen webshop zitten, maar denkt u er een half jaar later anders over? Geen probleem. Functies die u vandaag niet nodig hebt, kunnen we morgen nog altijd toevoegen.