Responsive websites

Home > Services > Webdesign > Responsive websites

Wist u dat in 2013 ongeveer 16% van het internetverkeer in België via de smartphone verliep? En dat 60% van de bezoekers bij een andere website iets zal kopen als de eerste website niet mobiel is aangepast? Bovendien steeg tussen 2012 en 2013 het gebruik van mobiel internet met 50%. Cijfers die simpelweg niet te negeren vallen. Daarom bouwt WAW³ responsive websites. Responsive?

  • Maak op allerlei toestellen indruk met uw website
  • Uw website past zich aan het toestel aan
  • Stijgend internetverkeer via tablets en smartphones
  • Veel meer bezoekers, hogere positie in Google

Responsive, inderdaad. Dat houdt in dat uw website zich aanpast aan het toestel waarop het bezocht wordt. Menu’s, teksten en afbeeldingen worden zodanig herschikt waardoor u een nieuwe, hippe én perfect leesbare weergave van uw website krijgt. Ideaal voor de gebruiker, en positief voor uw online marketingstrategie.

Wat brengt responsive design op?

De grote voordelen van responsive webdesign? U hoeft maar één website te onderhouden en iedereen krijgt de informatie op een handige manier weergegeven. De website past zich op elke courante drager aan zodat u geen enkele kans op een nieuwe klant mist. U lokt namelijk veel meer bezoekers (die uw website altijd en overal kunnen raadplegen) én Google beloont responsive design met een hogere positie in de zoekresultaten. Kortom, maak uw website mobiel en wordt als eerste gevonden.

Ondanks deze ontwikkelingen en voordelen is momenteel slechts 13% van de websites mobiel. Brengt u daar mee verandering in?