Team

Bent u ook zo gefascineerd door de wondere wereld van het internet? Wij bij WAW³ ook. Wij scholen ons elke dag nog bij om alle geheimen van het www te ontrafelen. Dus we kunnen u garanderen dat ons team uit enthousiaste, gemotiveerde en leergierige leden bestaat.

Meet the team:

 • Dirk Van Camp

  Marketeer / Media Specialist

  dirk@wawww.be

  WAW³ doet beroep op de kennis van Dirk Van Camp, een ervaren marketeer die al jaren in het vak zit. Hij bedenkt voor u de beste marketingstrategieën om meer klanten de lokken, verzint de leukste campagnes waarmee u opvalt in de massa en inspireert u tot de creatiefste ideeën. Bovendien doet hij heel vaak marktonderzoek, waardoor hij steeds op de hoogte is van de laatste trends en u advies verleent die altijd up-to-date is.

 • Filip Breckx

  Design & Development

  filip@wawww.be

  Profiteer van de inspirerende diensten van Filip Breckx, onze hooggeschoolde webdesigner die zeer creatief uit de hoek kan komen. Laat u verrassen door zijn mooie ontwerpen, of laat hem gerust weten wat u toch nog anders zou willen. Hij zal zonder morren de ideale website voor u opstellen. Daarbij gaat hij zeer perfectionistisch te werk, waarbij elk kleinste foutje geweerd wordt.

 • Caroline Laevaert

  Art Director

  caroline@wawww.be

  Art Director Caroline Laevaert zit al meer dan 5 jaar in het vak en heeft al tal van grafische projecten achter haar naam staan. Bijgevolg is ze zeer ervaren in grafisch design dat ze telkens tot in de puntjes verzorgt en weet ze voor elk schoonheidsfoutje wel een oplossing. Uw wensen staan voor haar centraal, en elke deadline houdt ze minutieus bij. Reken dus op een stipte aflevering van mooie grafische creaties.

 • Caroline Van Velthoven

  Creative Mind

  caroline@wawww.be

  Nood aan aantrekkelijke beelden en een frisse kijk op uw grafisch werk? Maak dan snel kennis met Caroline Van Velthoven, onze creative designer die u vast verrast met haar flitsende ontwerpen. Tekenen en fotograferen kan ze als de besten, en ze staat altijd klaar om naar u te luisteren en u meteen te helpen als u nog bepaalde wensen hebt. En mocht u het even niet meer weten, schudt ze voor u wel een leuk, creatief ideetje uit haar mouw.