Waarom zou u met ons werken?

Home > Wie zijn we? > Waarom zou u met ons werken?

Het is volkomen normaal dat u wilt weten welke voordelen we u bieden. Dus we stellen u graag gerust. WAW³ is een creatief online communicatiebureau dat al uw wensen centraal stelt en concepten verzint die bij uw onderneming passen. Daarnaast volgen we alle trends op de voet, doen we aan marktonderzoek en bedenken we voor u de beste online marketingstrategie.

Een relatie aangaan met een web agency is altijd een beetje spannend. Daarom maken we altijd eerst een afspraak met u. Tijdens dat zakelijke gesprek luisteren we naar al uw wensen en noden en beantwoorden we met plezier al uw vragen. Daarnaast doen wij uit de doeken hoe wij een mogelijke voorstelling van uw onderneming zien en hoe we een marketingstrategie op uw maat kunnen uitwerken.

Eigen inbreng

Na dat zakelijke gesprek is het persoonlijk contact zeker niet afgelopen. Integendeel. Tijdens het project houden we u voortdurend op de hoogte, zodat u op tijd uw inbreng en feedback over de look en inhoud van de website kunt geven. Zo zullen we ons zeker naar uw wensen schikken, maar we deinzen er niet voor terug om ook onze eigen ideeën aan te brengen, zodat we samen een zeer mooie website kunnen creëren.

Persoonlijke aanpak

Bij WAW³ zult u altijd rechtstreeks in contact komen met de personen die uw website maken en hechten we veel belang aan persoonlijk contact. Zo kunnen we u het best advies op maat verlenen. Tot slot kunnen we zo een zeer aangename en duurzame relatie met u opbouwen.

Samenspel webdesign en content

We mogen bovendien niet vergeten dat elk onderdeel van de website belangrijk is. Zowel het technische aspect als de grafische vormgeving en de content (met de nodige keywords) kunnen niet zonder elkaar. Wij denken dus strategisch na over hoe alle onderdelen samen de SEO van uw website kunnen optimaliseren en stellen ze alle drie met de grootste zorg op.

Deadlines

Deadlines zijn er om gerespecteerd te worden. Wanneer ons team onder uw goedkeuring een planning opgesteld wordt, zullen wij er ons aan houden. Zo hebben we geen 9-to-5-mentaliteit en zouden we bij wijze van spreken het nachtje doordoen om uw website op tijd af te hebben.

Up-to-date

Een extra troef die we hebben, is dat we aan marktonderzoek doen. Zo blijven we steeds op de hoogte van de laatste trends. Bovendien scholen we ons voortdurend bij om up-to-date te blijven en u van de beste service te voorzien.